Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Τσελεμεντές

Παπανδρέου γεμιστός με μακαρονάκι στο φούρνο

Παίρνετε μία αποτυχημένη κυβέρνηση, εναν αριστερό (?) τζόβενο (που προσπαθεί να βγάλει γκόμενα αλλοδαπή κομμώτρια), το τάπερ (made in Tauros) με τις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις από την κατάψυξη, έναν πρώην δημοσιογράφο με επιφανειακά βαμμένα μαλλιά και απόψεις και έναν όχι και τόσο άξιο υπερασπιστή των (κάτω) ρούχων που φοράει και που κουβαλά στο νεσεσέρ του εμφιαλωμένο νερό Ασωπού.
Τσιγαρίζετε λοιπόν λίγο Τσίπρα με κρεμμυδάκι και συμπληρώνεται σιγά σιγά ιδέες από το κατεψυγμένο τάπερ. Συμπληρώνετε όπου χρειάζεται, με νεράκι Ασωπού και λαχανάκια Βρυξελλών (άχου το καλέ). Μόλις το μείγμα παπαριάσει (σα μαλάγρα ένα πράμα) βουτάτε μέσα τους χοντρούς (και τους δύο) μέχρι να τους δείτε να μαλακώνουν (χρειάζεται υπομονή).
Κατόπιν ανοίγετε το φουρνάκι σας στους 42 % βαθμούς αυτοδυναμίας και περιμένετε μέχρι την πρωίαν της 5ης Οκτωβρίου, ώστε να το σερβίρετε στους 11.000.000 καλεσμένους σας.
Καλή σας όρεξη, γιατί για τη χώνεψη δε σας εγγυώμαι. Σερβίρεται και ως κρύο πιάτο εκτός ψυγείου, το πολύ μέχρι 4 χρόνια.


ΥΓ: Δε μου το βγάζεις από το κανιβαλίστικο μυαλό μου, ότι ο Καραμανλής έκανε τα αδύνατα δυνατά για να επιτύχει τελικά να γίνει αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, μη θέλοντας μάλιστα να χρησιμοποιήσει τα επόμενα 2 χρόνια προς όφελος του και τυχόν ανατροπή του κλίματος δυσαρέσκειας.
Και επειδή δε θεωρώ να είναι ΤΟΣΟ βλάκας ή ΤΟΣΟ ανίκανος, αυτό που απομένει με φοβίζει...Αναγκάστηκε να παραιτηθεί...και όχι από εσωτερικές πολιτικές δυνάμεις...και μάλιστα πρόωρα, ΠΟΛΥ πρόωρα, για να παραχωρήσει τη θέση του στον GEO ...
Αναμείνατε λοιπόν πολύ σύντομα εξελίξεις....δυσάρεστες.... (μακάρι να βγω ψεύτης γιατί τσαντίζομαι όταν επιβεβαιώνομαι)

3 σχόλια:

  1. Τι να πω τώρα; Οτι οι οπαδοί Καραμανλή είναι κανίβαλοι;
    Τέλος πάντων.
    Καθένας με τον πόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα μέρη θα πρέπει να τοποθετηθούν στη θέση τους αβίαστα. Πρέπει να θυμάσαι ότι τα εξαρτήματα που επανασυναρμολογείς, έχουν αποσυναρμολογηθεί από εσένα. Συνεπώς, αν δεν μπορείς να τα τοποθετήσεις μαζί, πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος. Για κανένα λόγο να μη χρησιμοποιήσεις σφυρί.
    Εγχειρίδιο συντήρησης, IBM, 1925.
    Αδελφε ειδα την φωτο και συγκινήθηκα. τελικα είμαστε ομωρφόσογο.
    giorgosesper

    ΑπάντησηΔιαγραφή