Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Το ανέκδοτο του μήνα

"Αν κάποιο παιδί όπως τα δικά μου, βρεθεί σ'έναν χώρο με 150 άδεια μπουκάλια η δημοκρατία μας θα το οδηγήσει στο δικαστήριο με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα; Εγώ ως πατέρας το χαρακτηρίζω υπερβολή», δήλωσε ο Γρηγόρης Νιώτης στο ΒΗΜΑ FM.
«Είμαι υποχρεωμένος ως πατέρας να δω τις συμπεριφορές των παιδιών μου, που είναι επιστήμονες και βρέθηκαν σ'ένα στέκι προβληματισμού».

Το άλλο με τον Τοτό (Κουράκης του ΣΥΡΙΖΑ) το ξέρεις?

2 σχόλια:

  1. Πολλά ανέκδοτα με Τοτό πέσανε μαζεμένα. Πώς γίνεται να διαστρεβλώνονται τα γεγονότα με τέτοιο τρόπο. Ενα γεγονός και όλοι το βλέπουν και το ερμηνεύουν διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως κοινοί (και όχι κοινές, τουλάχιστον ακόμη) έχουμε πάνω κάτω την ίδια πληροφόρηση από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης.
    Πέρα από τις υποκειμενικές προθέσεις & παρουσιάσεις του κάθε "καναλ-άρχη.." το γεγονός ως είδηση είναι ότι, τα παιδιά του αντιπροέδρου της Βουλής (και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ) και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθησαν τα μεν πρώτα στο "πολιτικό καφενείο" "Ρεσάλτο" τα δε δεύτερα σε διαδήλωση.
    Τα μεν πρώτα λοιπόν, έπιναν ήσυχα το φρεντοτσίνο τους, έχοντας οικολογική συνείδηση και περιμένοντας ο Δήμος Κερατσινίου να τοποθετήσει κάδο ανακύκλωσης υάλου στην οδό τους, προκειμένου να ανακυκλώσουν περί τα 200 άδεια μπουκάλια μπύρας που υπήρχανε στην αίθουσα, αλλά ξέροντας από πρώτο χέρι τη χρονοβόρο γραφειοκρατική διαδικασία, είχανε μαζί τους και ένα μπετόνι βενζίνη για τη σόμπα τους, γιατί θα τους έπιανε ο βαρυχειμωνιάς στην αναμονή.
    Βέβαια κάποιος πρέπει να τους πει (παρόλο που είναι επιστήμονες) ότι αν προσπαθήσεις να ανάψεις σόμπα πετρελαίου με βενζίνη θα έχεις μικροπροβληματάκια... αλλά το ξεπερνούμε και αυτό, όπως φευγαλέα παίρνουμε και το θέμα της χειροβομβίδος κρότου - λάμψης, έλα μωρέ, μία ήταν όλη κι όλη.
    Μέχρι εδώ όλα καλά καμωμένα. Όλοι οι συλληφθέντες ήταν ενήλικοι (άρα με το δικαίωμα και καθήκον του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, και δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, εαν υπήρξε από μέρους τους κακουργηματική πράξη, ας το κρίνει η Δικαιοσύνη.

    Το δριμύ κατηγορώ απευθύνεται στους πατεράδες εκατέρωθεν, που αν είχαν @@ και τσίπα φιλότιμο (?) μέσα τους, έπρεπε να αφήσουν να κυλήσουν τα πράγματα από μόνα τους και όχι με άμεση τηλεφωνική παρέμβαση να ζητήσουν την αποφυλάκιση τους.
    Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, οφείλει να φαίνεται και τίμια, εκτός αν αυτό ισχύει μόνο για τις γυναίκες και μόνο γφια τους Καίσαρες(!).
    Αλήθεια η ασυλία (αλητεία) βουλευτών ισχύει και για τους συγγενείς τους και αν ναι, μέχρι ποιό βαθμό?
    Διότι αν ισχύει αυτό, εγώ που είμαι συνονόματος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μήπως πρέπει να αρχίσω να ψάχνω το γενεολογικό μου θάμνο? Με το ψάξε ψάξε, κάτι θα βρώ.

    Αγαπητή μου "καφετιέρα" εάν εσύ έχεις καταλάβει ή ξέρεις από πρώτο χέρι κάτι διαφορετικό, παρακαλώ να το αναφέρεις προν άρσιν παρεξηγήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή