Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Τρομοκρατία

Μα για πόσο βλάκες μας περνάνε, ώστε να θέλουν να πιστέψουμε ότι υπάρχουν "ανεξάρτητες ιδεολογικές ομάδες" που εκτελούν τρομοκρατικές ενέργειες?
Τέτοιες ομάδες, ακόμη και αν δημιουργηθούν σήμερα σε κλίμα άκρατου ενθουσιασμού & επαναστατικότητας, δεν έχουν περιθώρια ζωής παρά μόνο λίγων εβδομάδων.
Υπάρχουν πλέον τέτοια μέσα παρακολούθησης και ελέγχου, που σε σύντομο χρονικό διάστημα εξαρθρώνονται.
Η τρομοκρατία στην εποχή μας αποτελεί το εκβιαστικό μέσον του Κράτους ή του Παρακράτους, προκειμένου να καθυποτάξει τις κοινωνίες.
Με αφορμή λοιπόν την "τρομοκρατία" (πανάκεια δια πάσαν νόσον και δια πάσαν μαλακίαν) μπορούμε να περάσουμε πλήθος νόμων (για την ασφάλεια μας βέβαια) που σε διαφορετική περίπτωση θα έπεφταν κυβερνήσεις με τη συζήτηση τους στη Βουλή.
Και δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Α.Τ. Αγ. Παρασκευής, λίγες μέρες μετά την κυβέρνηση Παπανδρέου. Οι μεγάλοι μας φίλοι & σύμμαχοι θέλουν να μας υπενθυμίσουν ότι είναι "δίπλα" μας. Βλέπετε μερικές φορές η τρομοκρατία, εκεί που εξυπηρετούσε το Κράτος για την επιβολή φόβου στους υπηκόους του, γυρίζει μπούμερανγκ και αποτελεί μέσο πίεσης στο ίδιο το Κράτος για να γίνει υποχείριο των κηδεμόνων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου