Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Η ψευδαίσθηση της πρώτης εμφάνισης

http://www.youtube.com/watch?v=tfQu9OBfQVI&feature=player_embedded

Προφανώς δε θα έχει ανοίξει τα πόδια της σε κανέναν προαγωγό ταλέντων, δεν έχει σιλικονούχο στήθος και οι αναλογίες της δεν είναι το κλασάτο 90-60-90, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να αφήσει με στόμα ορθάνοιχτο θεατές και κριτές.
Πριν 30 χρόνια θα είχε κάνει τρομερή καριέρα στο τραγούδι μέσω ραδιοφώνου, αλλά οι σημερινές απαιτήσεις της τιβί έχουν άλλα στάνταρ.
Ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό, μίνι μέχρι το στήθος και τυποποιημένα κλισέ ατάκες.
Όταν μάλιστα η γυναίκα πρότυπο σήμερα, προβάλλεται ως εκδιδόμενη (λίγο ακριβότερη μόνο από τις παλαιότερες) ποίο το όφελος της κίνησης του φεμινισμού?

2 σχόλια:

  1. Οσες φορές και να το δω αυτό το βίντεο, ανατριχιάζω. Και αηδιάζω. Ανατριχιάζω με την συνταρακτική φωνή και αηδιάζω με τις πανηλίθιες γκριμάτσες που και καλά τι να περιμένει κανείς από τέτοια γυναίκα. Γκριμάτσες, θεατών, κριτικών (ο θεός να τους κάνει). Η απαξίωση ζωγραφισμένη στα ειρωνικά τους χαμόγελα. Και μετά ανατριχίλα και ξάφνιασμα. Τους τρίβει τη φωνή κυριολεκτικά στα μούτρα.
    Σε ευχαριστώ πραγματικά που μου το θύμισες. Αυτά δεν πρέπει να ξεχνιώνται με τίποτα. Η ιλλουστρασιόν, σιλικονάτη, πλαστική, ξέκωλη, 25άρα, 90-60-90, Gucci ζωή που ζούμε, δεν τα βλέπει αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσθέσω ότι η εκάστοτε "Θεά Αφροδίτη" μάλλον είναι δυστυχισμένη, γιατί είναι ΤΡΟΜΕΡΑ δύσκολο & αγχωτικό να διατηρείσαι στην κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή