Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ρε λες? Και δεν το είχα καταλάβει τόσο καιρό?

Αρκετοί ίσως νευριάσουν διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο. Ευτυχώς οι αναγνώστες μου, μετρούνται με τις πλέον αισιόδοξες προβλέψεις, στα δάχτυλα ενός κορμιού (20 συνολικά)
Επειδή όμως ΔΕΝ με ενδιαφέρει η μικροπολιτική και δε φιλοδοξώ για Δήμαρχος ή Κοινοτάρχης, ποσώς με ενδιαφέρει.

Τελικά είμαι ρατσιστής, ναι.

Λαθρομετανάστες. Τους συναντάς πλέον σε κάθε φανάρι. Και όχι μόνο ένας, τουλάχιστον 2-3 για να μη μιλήσω για τη γέφυρα Κηφισού και Πέτρου Ράλλη ή Ιεράς Οδού.
Πρωί είναι, μεσημέρι είναι, βράδυ είναι, θα πρέπει να ανοίγεις κουβέντα. Η τσίμπλα είναι ακόμη στο μάτι, κολυμπάει μεταξύ ίριδας και βλεφοτσίνορου και εσύ πρέπει να απολογείσαι γιατί δε θες να σου «καθαρίσει» (?) το παρμπρίζ.
Δε θέλω ρε αδερφέ, γουστάρω να βλέπω την κουτσουλιά από τη δεκαοχτούρα στο τζάμι, έτσι για να εθίζομαι. Άσε που η κοπριά κάνει καλό στα λάχανα και μπορεί αύριο μεθαύριο, να φυτέψω κανά σπανάκι στο κενό μεταξύ υαλοκαθαριστήρα και ουρανού.

Νευριάζω επίσης, όταν με γράφουν στα παπάρια τους και παρά την άρνηση μου, καταβρέχουν με κείνο το τρισάθλιο παλιόπανο τα τζάμια μου.
Γιατί λοιπόν αφού δε σέβονται την άρνηση μου, να πρέπει να τους σεβαστώ εγώ? Για να δείξω ανωτερότητα, λένε οι «μη ρατσιστές». Μα έτσι εξ ορισμού, τους κατατάσσεις χαμηλότερα κοινωνικά από εσένα αντιρατσιστή του πέους, διότι τους θεωρείς κοινωνικά κατώτερους.

Αναρωτηθείτε όμως και κάτι άλλο που ξεφεύγει στους περισσότερους. ΜΟΝΟ στην Ελλάδα υπάρχει αυτό το χάλι στα φανάρια, τουλάχιστον σε αυτή τη συχνότητα. Δεν έχετε απορήσει? Δε σας έρχεται το γιατί??
Μα φυσικά γιατί απλά ΔΙΝΟΥΜΕ. Διότι αν δε δίναμε δε θα χάναν το χρόνο τους 10 ώρες τη μέρα στο δρόμο. Τώρα πως γίνεται ένας λαός να είναι ρατσιστής και να δίνει ταυτόχρονα, δεν ξέρω.

Νευριάζω πάλι, όταν για να χρησιμοποιήσω το τραμ ή το μετρό ακούω μόνο πακιστανοαλβανορώσικα, με μια προφορά που, επειδή ομιλούν και δυνατά, νομίζεις ότι σε βρίζουν.
Αλλά πιστεύω ομιλούν δυνατά για να επιβάλλουν την παρουσία τους στο χώρο, που πλέον το θεωρούν δικό τους. Αν παρατηρήσετε μάλιστα συμπεριφορές αλλοδαπών στα «εντός έδρας τους μέρη» Ομόνοια, Πλ. Κολιάτσου, Μεταξουργείο κλπ είναι ΠΟΛΥ διαφορετική από τα υπόλοιπα….

Και πάμε στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων. Ευτυχώς μέχρι στιγμής ως συνοδός έχω πάει, ακολουθώντας κατά γράμμα το ρητό «Κώλος κλασμένος, γιατρός χεσμένος» και δόξα τω Θεώ, το αντεράκι μου δουλεύει ακόμα καλά και μάλιστα μονοδρομικά (ακόμη τουλάχιστον).

……………………………………………………….
Στο κάτω κάτω της γραφής, εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, πληρώνω φόρους και παρακρατείται ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από την εργασία μου για νοσοκομειακή περίθαλψη και νιώθω ότι με κλέβουν όταν το ήδη γονατισμένο ταμείο μου, θα πρέπει να υποστηρίζει και τον οποιονδήποτε ΛΑΘΡΟμετανάστη, που για τους δικούς του λόγους ο καθένας, προτίμησε την Ελλάδα για επίγειο Παράδεισο του.

Προσωπικά πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό λαθρομεταναστών είναι τυχοδιώκτες. Όταν για να έρθεις Ελλάδα πληρώνεις στους λαθρέμπορους 10.000 ευρώ μετρητά το κεφάλι, είναι τέτοιου όγκου το χρηματικό ποσό που δίνουν, ώστε στη Χώρα τους με αυτά τα χρήματα, θα μπορούσαν να ζήσουν εκεί χωρίς να δουλεύουν για 4 χρόνια. Τώρα αν ήθελαν να παίξουν «χρηματιστήριο» με το κορμί τους, ποντάροντας στη φιλανθρωπία του Έλληνα, να ξέρουν ότι η συγκεκριμένη «μετοχή» έχει ανέβει κατά πολύ η αξία της και ομοιάζει με φούσκα…

Το χειρότερο δε όλων, είναι το μονοπώλιο της εκμετάλλευσης αυτών των ανθρώπων, από πολιτικούς που ψήφισε ο Ελληνικός λαός για να τους εκπροσωπεί.
Φεστιβάλ για τους οικονομικούς μετανάστες (έτσι το γράφουν), για τους ναρκομανείς, τους φυλακισμένους…
Ρε παιδιά έλεος δλδ, για το μέσο εργαζόμενο Έλληνα, που πασχίζει να επιβιώσει καθημερινά, θα κάνετε κανένα φεστιβάλ, ή δεν το δικαιούται??

Τόσα και τόσα χρόνια δούλευαν μετανάστες στην Ελλάδα: Αιγύπτιοι, Ινδοί, … και ΠΟΤΕ δε θυμάμαι να τέθηκε θέμα ρατσισμού.
Και ξέρετε γιατί? Γιατί υπήρχε σεβασμός, και από τις δύο μεριές.
Τώρα οι μετανάστες έχουν αποθρασυνθεί, θεωρούν δικαίωμα τους με την είσοδο στη Χώρα μας (σε οποιαδήποτε Χώρα, αλλά ομιλώ για τη συγκεκριμένη όπου διαβιώ) να έχουν κατοικία, φαγητό και νοσηλεία, πράγματα αυτονόητα βέβαια για τον οποιονδήποτε, αλλά για πέστε μου.
Σας παίρνει το σπίτι η Τράπεζα λόγω οικονομικής σας δυσκολίας στην αποπληρωμή του στεγαστικού σας δανείου. Θα σας βρει σπίτι η Πολιτεία? Μακάρι να ζούσαμε σε Κράτος εύρωστο και πιο ανθρώπινο, ώστε να καλύπτονταν οι στεγαστικές ανάγκες ΟΛΩΝ των κατοίκων του, ντόπιων και μη.
Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Όχι με το που πατά το πόδι του στην Ψωροκώσταινα ο κάθε απρόσκλητος λαθρομετανάστης να δικαιούται και στέγη!! Εάν και εφόσον βρεθεί ναι, όχι όμως ετσιθελικά και επίμονα.

Τρελαίνομαι πάλι όταν ακούω τον κάθε λογής μετανάστη να αναφωνίζει « Μα καλά τι νόμους έχετε εδώ».
Ρε παπάρα, αν δε σου αρέσει γύρνα από κει που ήρθες. Άι σιχτίρ!
Διαθέτουμε λίγο αυτογνωσία, ξέρουμε ότι είμαστε υπερβολικοί σε αρκετά θέματα, αλλά μη μας φτάνεις στα κόκκινα.
Από μόνος σου διάλεξες να μεταναστεύσεις στη Χώρα μας, δε σε κάλεσε κανένας. Οφείλεις λοιπόν να υπακούσεις και τους νόμους της, όσο παράλογοι και αν σου φαίνονται.
Και άσε εμάς τους υπηκόους της, που πληρώνουμε φόρους, κοινωνική ασφάλιση κλπ να την κατηγορούμε για τους δικούς μας λόγους.

Τελειώνοντας, και με αφορμή τη βιαστική (κατά την ταπεινή μου άποψη) «Ελληνοποίηση» πολλών μεταναστών με το πρόσφατο νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή, έχω να πω πως όταν έχεις μειονότητες μέσα σε μία Χώρα, τα συμφέροντα των μειονοτήτων αυτών (όπως είναι λογικό) συχνά θα έρχονται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα της Χώρας.

Είναι τόσο απλό, ας το καταλάβουμε (αν θέλουμε) επιτέλους.

ΥΓ 1: Ρίχνοντας μια ματιά στο Πρωτοδικείο, θα δείτε εκατοντάδες μη κυβερνητικές οργανώσεις (που οι περισσότερες χρηματοδοτούνται από αυτό, μέσω κεφαλαίων της ΟΝΕ) για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων κάθε πικραμένου.
Αλήθεια ΠΩΣ είναι δυνατόν σε αυτή την Ψωροκώσταινα, να έχουν μαζευτεί απότομα τόσοι πολλοί ρατσιστές από τη μια μεριά και τόσοι πολλοί υπερασπιστές τους?

ΥΓ 2: Επίτηδες το κράταγα τελευταίο!
Το Ισραηλινό Κράτος δέχεται για μόνιμους πολίτες στην Επικράτεια του, μόνο όσους αποδεικνύεται με τεστ DNA η Εβραική Καταγωγή!!!!
Για την ταμπακέρα ούτε λόγος βέβαια από κανέναν…

2 σχόλια:

  1. σε βάζω λινκ.
    εχουμε ακριβώς την ιδια άποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ria δεν έχεις ακούσει το "once you go black you never go back"...οπότε κράτα και μία επιφύλαξη στις απόψεις σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή